dimecres, 10 de febrer de 2016

CARRERA PROFESSIONALLa carrera professional suposa el reconeixement individual i el conjunt ordenat d'ascens i d'expectatives de progrés professional de conformitat amb els principis d'igualtat, mèrit i capacitat, una retribució complementària establerta a l'EBEP (Estatut Bàsic de l'Empleat Públic).


Ens hem de remontar a l'Acord de Consell de Govern de 24 d’octubre de 2008 que ratifica l’Acord entre l’Administració de la Comunitat Autònoma i les organitzacions sindicals on es determinen els criteris en matèria de funció pública, en el punt 5è es recollia l'inici de l'aplicació de la carrera professional. Al febrer de 2010 es ratifica l'Acord anterior i es reprograma el calendari d'aplicació de l'acord signat al 2008.

Haurem d'esperar fins novembre de 2015 per a què l'Administració i els sindicats, després d'una àrdua negociació, arriben a un acord i puguin signar la reactivació i efectiva implantació de la carrera professional.


FASES

FASE D'IMPLANTACIÓ EXTRAORDINÀRIA

Amb caràcter extraordinari i per una sola vegada, els empleats públics afectats pel present acord, seran classificats directament en els nivells corresponents tenint en compte única i exclusivament el temps de serveis prestats. La carrera professional s'estructura en quatre nivells, en cadascun dels quals l'empleat públic ha de romandre un període mínim de cinc anys per adquirir les competències necessàries per accedir al nivell superior, segons el següent esquema:

NIVELL I: 5 anys
NIVELL II: 5 anys des de l'accés al nivell I
NIVELL III:5 anys des de l'accés al nivell II
NIVELL IV: 5 anys des de l'accés al nivell IIIFASE ORDINÀRIA

Una vegada transcorreguda la fase d'implantació extraordinària, és a dir, quant ja cobram el 100% (gener de 2018) del nivell en què estem enquadrats, s'obrirà la fase ordinària, en la qual s'hauran d'acreditar 5 anys d'antiguitat des de l'accés al grup anterior, a més de formació complementària i altres requisits que resten pendents de negociar amb l'Administració.


CALENDARI D'IMPLANTACIÓ


El calendari d'implantació de la carrera professional és progressiu fins arribar al 100%20%
a partir de l´1 de gener de 2016
35%
a partir de l´1 de gener de 2017
100%
a partir de l´1 de gener de 2018

 


TAULES RETRIBUTIVES

https://drive.google.com/file/d/0B_sGIEU9f-4_NFoxZkZNT3NBM1E/view Carrera professional Agència Tributària Illes Balears
*Si vols conéixer en profunditat tots els aspectes de la carrera professional  consulta la presentació que varem fer en power point.


Clica a la imatge

https://drive.google.com/open?id=0B4XJhvFPZabEbEFCV3RnYWZ2UzA

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.