divendres, 16 d’octubre de 2020

UGT-INFORMA. Mesa Tècnica (16/10/2020)👇👇👇👇

➡️ DECRET TELETRABALL: Avui ha tingut lloc la Mesa tècnica sobre el teletreball, la Directora General de Funció Pública ens ha exposat que s’està elaborant un borrador de decret de teletreball, tenint en compte moltes de les peticions de la part social i que ens enviarà en breu per a la seva negociació, no obstant, li podem continuar enviant propostes. Ara mateix els secretaris generals estan treballant en la RLT i marcant aquells llocs de feina susceptibles de fer teletreball, pensau que amb el decret l’administració està obligada a modificar la RLT.

➡️ ACORD MARC: La DG ens ha explicat que la intenció és elaborar un Acord Marc juntament amb la part social per tal d’actualitzar la normativa. El calendari previst  de desenvolupament és que en 2021-2022 es preveu actualitzar i modernitzar la normativa referents a concurs de trasllats, promoció interna, el sistemes de selecció… i durant el 2022-2023 aquells temes que tinguin implicació econòmica, com la modificació del Decret d’acció socia*l o el tema dels *complements específics.

➡️ Pel que fa al CONCURS DE TRASLLATS es preveu que es posi en marxa durant el primer trimestre de 2021.

➡️ Finalment en quant a la CARRERA PROFESSIONAL està previst que es negocie la seva implantació ordinària al llarg del 2021 i que s’inclogui al personal interí.

Anirem informant-vos de qualsevol novetat.

Cap comentari :

Publica un comentari

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.