dimarts, 19 de gener de 2021

🤝 UGT-INFORMA 🤝

NEGOCIACIÓ RECUPERACIÓ DE RETALLS ANY 2020 I 2021


Avui 19 de gener a la Mesa General dels empleats públics convocada per trobar una solució al conflicte generat pel retall del 2.9%, la Directora General de Funció Pública ens ha presentat la proposta inicial.

Primer, incrementar en un 0,9 per cent, amb efectes de dia 1 de gener de 2021, les retribucions bàsiques fixades en l'article 18 apartat cinc de la Llei 11/2020.

Segon, fixar una minoració d'alguns conceptes retributius propis del personal al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Davant d’aquesta proposta inacceptable la part social en bloc ha manifestat el seu malestar, disconformitat, decepció i rebuig sense pal•liatius amb aquesta, si es pot dir d’alguna manera, PROPOSTA.

La Directora ens demana que la part social faci una proposta conjunta per arribar a un acord.

UGT recull el guant de l’administració i llança una proposta concreta i consensuada amb la resta de la part social, com ha resultat del diàleg a les reunions promoguda per aquest sindicat.👇🏽👇🏽👇🏽


Pujada del 0.9% per a l’any 2021 INMEDIATAMENT i que s'iguali el complement de destí amb el dels Pressupostos Generals de l'Estat.

CALENDARITZACIÓ de la recuperació del 2% en tres trams, abans de la finalització d’aquesta legislatura:

33% a una pròxima nòmina de gener o febrer de 2021.

33% a la nòmina de gener 2022.

34% a la nòmina de gener 2023.

Juntament amb les quanties que es generen amb els increments no aplicats, de manera que al gener de 2023 s'aplicarien les quantitats correctes si no s'hagués produït la NO aplicació dels increments en els exercicis 2020 i 2021

 

 


 

Cap comentari :

Publica un comentari

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.