dilluns, 29 de març de 2021

 
UGT-INFORMA. Mesa Sectorial Serveis Generals (29/03/2021)

1. Punt únic. Modificació de llocs de treballL’administració ens ha presentat avui la creació de 5 nous llocs de feina de cap de departament i 1 de secretaria personal, tots ells de lliure designació (L) i obertes a totes les administracions (A5). Totes aquestes places es creen per gestionar i coordinar el finançament dels fons europeus que rebrà balears (Next Generation EU).

Tota la part social ha votat EN CONTRA d’aquesta proposta que bé imposada per un decret, per tant, cap marge de negociació. 

Des d’UGT no dubtam de la importància d’aquestes places, però no podem entendre perquè es creen places obertes a altres administracions sense mirar primer entre el mateix personal de la CAIB. Creiem sincerament que hi ha personal qualificat en aquesta administració, que aquestes places s’haurien d’ocupar per concurs i no per lliure designació.

Per tant, el millor sistema per cobrir aquestes places de nova creació és per concurs, garantint la lliure concurrència, valorant la formació, l’experiència, competències professionals… tots ells ítems avaluables dins la carrera professional.

L’administració, escoltades les propostes de la part social ens indica que és competència del Govern fixar la seva estructura, que entén les nostres propostes, però que la proposta inicial de creació d’aquests llocs de feina i manté tal com l’administració ha presentat.

Us seguirem informant!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.