dimarts, 8 de juny de 2021

BORSA D’HORES DEL 5% DE LA JORNADA ANUAL I ALTRES MESURES DE CONCILIACIÓEl passat 3 de juny (Mesa Tècnica) finalment, vàrem començar les negociacions amb la proposta d’esborrany relatiu a l’adopció de mesures tendents a facilitar la conciliació de la vida familiar i professional del personal funcionari de la CAIB que inclou la borsa d’hores del 5% de la jornada hem demanat en reiterades ocasions. Entre les mesures de l’Acord trobam: 
  • Borsa d’hores de fins a un 5% de la jornada anual. Que es corresponen a 82 dies anuals.
  • Flexibilitat horària addicional per motius de l’inici escalonat de les activitats lectives de les filles i fills. S’inclou el primer cicle d’ educació infantil (0-3 anys), el segon cicle d’educació infantil (3-6 anys) i educació primària (7-14 anys), es flexibilitzarà l’horari fix de la jornada diària. 
  • Flexibilitat horària addicional per malaltia de filles o fills menors de 14 anys que impedeixi assistir al seu centre escolar, segons prescripció mèdica. Fins a 5 dies laborables de flexibilització de l’horari obligatori. 
  • Flexibilitat de jornada en còmput anual per als períodes de vacances escolars. Abans sols període estival, ara s’amplia aquesta flexibilitat s’amplia a vacances de Nadal i Setmana Santa.
  • Adaptació progressiva de jornada després de tractaments de radioteràpia o quimioteràpia i de processos llargs d’incapacitat temporal per malalties greus i que requereixen adaptació
*** Es un esborrany que està pendent de les al·legacions fetes per la part social i en breu s’aprovarà en Mesa Sectorial. 


US SEGUIREM INFORMANT!!!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.