Sector Públic Instrumental de la CAIB (EE.PP..- Noticies i UGT-Informa)ÈXIT D'UGT EN LES ELECCIONS SINDICALS DEL PERSONAL D'EMPRESES PÚBLIQUES: CONSORCI VELÒDROM PALMA ARENA I FUNDACIÓ S'ESTEL


Consorci velòdrom Palma Arena
Creada en 2007 i amb 8 treballadors, aquesta empresa no comptava amb delegat de personal, mai havien tingut representació sindical, per la qual cosa des d'UGT vàrem promoure eleccions sindicals que es varen realitzar el 24 d'abril, aconseguint l'únic delegat de personal del Comitè d'empresa del Consorci velòdrom Palma Arena.

Sens dubte un èxit per als treballadors que a partir d'ara comptaran amb representació sindical.

Fundació Institut Socioeducatiu S'Estel

S'Estel és una empresa pública que compta amb 183 treballadors, la majoria amb contracte indefinit no fixo i interins.

No tenen conveni, tenen greus deficiències en l'àmbit de riscos laborals... per tant l'objectiu d'UGT és establir un conveni laboral CAIB, estabilitat laboral, solucionar els problemes detectats en riscos laborals a través dels delegats de salut i prevenció.

El 3 de maig es celebraren les eleccions aconseguint els següents resultats:
  • 2 UGT
  • 2 USO
  • 4 STEI
  • 1 CCOO

ENHORABONA I GRÀCIES A TOTS!!!!

 


 

EDUCACIÓ FUSIONARÀ LES FUNDACIONS DEL CONSERVATORI SUPERIOR DE MÚSICA I DANSA I LA FUNDACIÓ  DE L’ESCOLA SUPERIOR D’ART DRAMÀTIC DE LES ILLES BALEARS


Conselleria d'Educació i Universitat
  • L’acord és la primera passa per unificar la gestió dels estudis superiors artístics de Balears.
  • La finalitat és la d’estalviar en recursos humans i econòmics, i aconseguir una major eficiència.

El Consell de Govern ha aprovat avui autoritzar a la Conselleria d’Educació i Universitat per dur a terme les actuacions necessàries per tal que la Fundació per al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears i la Fundació per a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears es fusionin en una sola entitat.

Aquesta actuació és la primera passa per unificar la gestió dels estudis artístics superiors de les Illes Balears i pretén reordenar i racionalitzar aquests estudis. Entre les finalitats de la fusió  de les dues fundacions es cerca també l’eficiència, l’estalvi i la coordinació tant de recursos humans com econòmics de tots  els estudis superiors artístics de les Illes Balears.

 
Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears 

El nou ens es denominarà Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE- IB) i es regirà per els nous estatuts que avui s’aproven.

Mantindrà el caràcter docent i sense ànim de lucre de fundació, creada amb la finalitat de promoure la participació privada i pública en les activitats d’interès general de naturalesa docent i cultural en els àmbits de la música i de les arts escèniques. Entre les seves funcions fundacionals es troben la de gestionar els estudis superiors de música i d’arts escèniques a les Illes Balears, promoure’ls i donar-hi suport, a més de fomentar i organitzar activitats, reunions d’especialistes, cursos, seminaris i congressos relacionats amb l’àmbit dels ensenyaments que li són propis. Tot això, sense oblidar dur a terme les tasques necessàries per assolir la màxima qualitat del procés formatiu i de tots els elements que hi intervenen.Clica a la imatge per ampliar-lahttps://drive.google.com/file/d/0B4XJhvFPZabEZWg3aW1KV2VoNGM/view?usp=sharingClica al document per ampliar-lo
https://drive.google.com/file/d/0B4XJhvFPZabEY3pwV3poX1dldzA/view?usp=sharing


https://drive.google.com/file/d/0B4XJhvFPZabEY3pwV3poX1dldzA/view?usp=sharing

Foc a la Serra de Tramuntana


La Serra de Tramuntana, es crema, més de 2000 hectàrees de bosc calcinades, malgrat l'esforç de més de 800 efectius terrestres i 28 aeronaus, que treballen incansablement en condicions extremes, voluntaris, tècnics, bombers, guàrdies civils, i com no, els agents forestals del IBANAT, tots junts en defensa de la major joia natural de les Balears.Des del Sector d'Administració Autonòmica, volem reconèixer-los la seva professionalitat i la seva bona labor exercida com a serveis públics en defensa dels interessos de la ciutadania.


Nuevos criterios para hacer la relación de puestos de trabajo en los entes públicoshttp://www.diariodemallorca.es/mallorca/2013/07/18/nuevos-criterios-relacion-puestos-trabajo/861087.html


Miércoles, 22 de Mayo 2013Últimas noticias


 Afirma que el Ejecutivo ha hecho "lo que el Supremo avalaba"
El Govern "estudia" las medidas a tomar tras las sentencias que anulan los despidos de empleados públicos
PALMA DE MALLORCA, 21 May. (EUROPA PRESS) -
El conseller de Economía y Competitividad, Joaquín García, ha asegurado este martes que el Govern está "estudiando las medidas a tomar" y qué actuaciones va a llevar a cabo después de que se haya producido un "cambio de criterio" con las sentencias que han anulado los despidos de empleados públicos.
Así se ha manifestado el conseller durante una pregunta parlamentaria, en la que también ha asegurado que el Ejecutivo balear ha hecho en este tema "lo que la jurisprudencia y el Supremo avalaban" y ha seguido "el camino de forma ortodoxa y adecuada".
Según ha explicado, ha existido un cambio de criterio por lo que el Govern está analizando qué actuaciones va a llevar a cabo "cumpliendo la legalidad". Además, ha revelado que se han reestructurado más de 100 empresas públicas de la comunidad de las 180 y ha indicado que antes la plantilla de algunas de éstas estaba "sobredimensionada".
Concentración de los musicos de la Sinfonica
Impagos de nominas y un futuro incierto.


Ayer los musicos de la Simfonica se concentraron delante la entrada del Teatro Principal, como protesta de la incertidumbre que tienen de cara a la programación de la temporada del año que viene.

Así mismo tambien revindicaron la falta de información sobre la situación de sus salarios, ya que desde mayo no han sido pagados.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.